Over ons


Ton van Leeuwen Snijwerken BV is sinds 1995 gevestigd in Harmelen en heeft zich gespecialiseerd in de metaalbewerking voor de zakelijke markt.

Lees verder

Ton van Leeuwen Snijwerken BV


Of het nu gaat om het snijden van stukproductie, serieproductie of het produceren van halffabricaten, bij ons bent u aan het goede adres.

Doordat wij zowel snijwerk als constructie onder één dak hebben, kunnen wij snel en voordelig leveren vaak zonder gebruik te maken van derden.

Wij maken gebruik van moderne technieken, waardoor er een goed en op maat gemaakt kwaliteitsproduct gegarandeerd kan worden. Veel materialen zijn in verschillende diktes en kwaliteiten uit voorraad leverbaar.

Tot onze klantenkring behoren o.a. bedrijven in de aanneming, machinebouw, bootbouw, grondverzettechniek, staalconstructie, en metaalbewerking.

Ons bedrijf is goed bereikbaar en ligt gunstig gesitueerd in het midden van het land nabij Utrecht. Voor een eventueel transport kunnen wij tevens zorg dragen.

Mensen zijn minstens zo belangrijk als machines. Korte lijnen tussen ons uiterst gemotiveerde team en de klant zorgen voor een prettige samenwerking. Dit resulteert in een snelle levertijd. Ons team denkt graag met u mee.

Onze producten


Snijwerk

Snijwerk

Door de moderne en snelle CNC techniek zijn wij in staat mooie strakke producten af te leveren met minimale toleranties.


Meer over snijwerk
Constructie

Constructie

In de constructieafdeling maken wij producten voor o.a. aannemers, de bouw, metaalbedrijven en grondverzetmachines.

Meer over constructie

Certificering


Wij zijn NEN-EN 1090 gecertificeerd. Executieklasse 3 voor zowel het laswerk als het snijwerk.

EN1090-2 Exc. 3