Constructie


In de constructieafdeling maken wij producten voor o.a. aannemers, de bouw, metaalbedrijven en grondverzetmachines. Wij doen zowel nieuwbouw als reparatiewerkzaamheden, halffabricaten, prototypes, nieuwe ontwerpen etc. Kortom, veelzijdigheid in zwaar en licht constructiewerk. Laswerk op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk onze producten

Onze producten


Veelal halen de klanten zelf hun producten af bij ons maar indien gewenst kunnen wij ook afleveren met eigen vervoer of opsturen.

Laswerk


Het laswerk verzorgen wij onder andere met puls MIG/MAG lasapparaten. Hierdoor wordt er schoon en net laswerk geleverd van licht tot heel zwaar laswerk, alles kunnen wij verzorgen. Onze lassers zijn EN ISO 9606-1 gecertificeerd.

Verder beschikken wij ook over een O.P. (onder poeder) las machine.

Zaagmachine


Wij maken gebruik van lintzagen. Deze lintzagen kunnen volautomatisch, zowel recht als verstek zagen. Dus ook serie zaagwerk is mogelijk bij ons.

Schroefbladpersmachine


Wij hebben zelf een schroefbladpersmachine ontwikkeld en kunnen schroefbladen zelf snijden en persen. Schroefbladen worden veelal gebruikt voor transport van diverse materialen en/of grondboorwerk. De bladen worden meestal gelast op een buis of stang. Wij produceren van kleine tot grote bladen, van kleine tot grote spoed en diverse diktes zijn mogelijk. Wij hebben een eenvoudig systeem ontwikkeld dat snel en zonder vele bewerkingen een blad kan persen. Wij hebben er veel ervaring mee en doen het inmiddels al jaren, daardoor is de prijs aantrekkelijk en zijn de levertijden kort. Vraag naar de mogelijkheden.

Frezen, Draaien, Boren & Tappen


Wij beschikken ook over een draai-, frees-, boor- en tapmachine.

De draai- of freesbank wordt meestal gebruikt om snel en zonder uitbesteden onze constructies te kunnen maken en is een goede aanvulling waardoor we nog flexibeler en sneller de orders kunnen uitvoeren. Verder kunnen wij natuurlijk bijna elk gat boren en met onze hydraulische tap arm kunnen wij tot M30 in 1 keer tappen.

Walsen


Voor het walswerk hebben wij een wals in gebruik voor klein en middelzwaar walswerk. Daardoor kunnen wij de meeste ronde producten ook zonder problemen construeren.

Certificering


Wij zijn NEN-EN 1090 gecertificeerd. Executieklasse 3 voor zowel het laswerk als het snijwerk.

EN1090-2 Exc. 3